PEMUDA PASIR GUDANG EDAR RISALAH BUKU JINGGA DI PASAR MALAMTaklimat Ringkas dari Ketua Pemuda Kawasan sebelum bergerak
Ketua Pemuda Johor Suhaizan dan Ketua Pemuda Pasir Gudang serta Pengarah MTD Permas Saudara Adi.........Pasar Malam Dekat sana kata Rozi
Pemuda Pasir Gudang  yang diketuai Sdr Mohd Rozi  telah menganjurkan program mengedar risalah buku jingga kepada pengundi di Parlimen Pasir Gudang.

Program pengedaran risalah dilaksanakan di tapak Pasr Malam  (sabtu) di  Taman Air Biru Pasir Gudang . Hampir 20 orang petugas yang terdiri dari Ketua Pemuda Negeri Johor Saudara Suhaizan dan Timbalan Ketua  Pemuda turut serta Penyelia Pusat Aduan Rakyat Permas syed Othman serta ahli pas hadir pada program tersebut.Saya Perkenal Kepada Suhaizan Orang Kuat UMNO Di Taman Air Biru
Pemuda Pastikan Risalah sampaikan kepada orang ramai
Tapak Pasar Malam Taman Air Biru
Suhaizan samapai Risalah  Buku Jingga
Pengederan risalah Buku Jingga ini amat perlu disegerakan kepada masyarakat terutama pengundi di kawasan Parlimen Pasir Gudang kerana UMNO dan Barisan Nasional mula mencuri idea yang ditawarkan oleh Pakatan Rakyat dalam buku jingga tersebut. Antara idea terbaru yang di lihat menyerupai idea Buku Jingga adalah pemansuhan undang-undang ISA.

Penerimaan pemgundi di kawasan tersebut amat baik sekali.mereka hendak membaca dan meneliti risalah buku jingga yang diedarkan.Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Diari

Google

Promosi

Harakahdaily - Edisi Bahasa Melayu

TKO Versi 12 [TranungKite Online]

Ahli Parlimen PAS

Tadah Kitab

Tips Teknologi

Catatan Popular