Sekapur Sirih

Bersyukur kehadrat Ilahi kerana dengan limpah dan kurnia-Nya, Dewan Pemuda Pas Kawasan Pasir Gudang dapat melancarkan blog ini dengan jayanya hasil sokongan daripada sahabat-sahabat. Dengan adanya blog ini maka hasrat Dewan Pemuda untuk memaparkan isu-isu semasa khususnya yang berlaku di Pasir Gudang. Blog ini amat penting bagi menyampaikan maklumat -maklumat yang selama ini tidak dipaparkan di Media. Selama ini kita menganggap bahawa Pasir Gudang merupakan kawasan yang tidak pernah menghadapi sebarang masalah sedangkan tedapat beberapa isu yang akan kami (Dewan Pemuda) akan dedahkan kepada masyarakat umum demi kebaikan bersama.

Kami juga mengalu-alukan anda memberi sebarang maklumat yang berlaku di sekitar Kawasan Pasir Gudang. Semoga dengan adanya blog ini masyarakat luar akan mendapat maklumat terkini dan memantapkan lagi perjuangan Parti Islam Se-Malaysia dalam membela agama suci Islam.

Sekian,

Syed Othman,
Exco Hal Ehwal Pengguna
Dewan Pemuda Pas Johor
Merangkap Ketua Dewan Pemuda Pas
Kawasan Pasir Gudang,

* Sebarang pertanyaan atau cadangan bolehlah dihantarkan kepada Ketua Dewan Pemuda melalui email (
dppkpg@gmail.com) atau boleh terus telefon atau smskan ke no 013-7511818. Sumbangan anda didahulukan dengan ucapan terima kasih.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Diari


Google

Promosi

Harakahdaily - Edisi Bahasa Melayu

TKO Versi 12 [TranungKite Online]

Ahli Parlimen PAS

Tadah Kitab

Tips Teknologi

Catatan Popular